Descriere
Rețetă vișinată/caisată/afinată/murată/…: 3 kg fructe + 1 kg zahar + 1 litru alcool 96* = 2,9 litri de LICOARE la 30-32* plus aproximativ 1 kg de fructe ușor alcoolizate. Fructele se amestecă cu zahărul si se lasă circa 5-7 zile pentru a se forma siropul după care se adaugă alcoolul. Dupa alte 10-15 zile se strecoară lichidul obținându-se vișinata/caisata/afinata/murata/… si separat fructele alcoolizate care pot fi folosite la prepararea prajiturilor sau consumate in diverse combinatii (cu bere, ….).
Licoarea astfel obtinută are un conținut de suc natural de fructe de circa 65% comparativ cu băutura similară din comert care conține doar 10% suc de fructe din macerat.
Ce faci cu mâna ta este . . . neprețuit!
Informații suplimentare
Greutate | 1.9 kg |
---|
Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.