Plata şi livrarea

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

MODALITATI DE PLATA

Achitarea contravalorii produselor comandate + transportul acestora deocamdata se poate efectua doar in sistem ramburs: plata se va efectua in momentul livrarii produselor de catre distribuitor sau curier; in cazul expedierii prin curierr, pentru aceasta optiune se poate percepe si o taxa aditionala, reprezntand valoarea rambursului.

LIVRARE

Penru municipiul Galati, livrarea este GRATUITA, in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare si este efectuata cu mijloacele de tranport proprii.
Pentru restul tarii, livrarea se efectueaza prin curier in aproximativ doua-trei zile lucratoare. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. SC DANIEL SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiara acestor sume. Danieldistributie.ro isi rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora. Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra si SC DANIEL SRL, conform legislatiei in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele in conformitate cu comanda plasata.
NOTA: Anumite produse nu se livreaza decat in Galati, acest amanunt fiind specificat pentru fiecare produs in parte (pe pagina produsului).