Datele cu caracter personal

SC DANIEL SRL, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.danieldistributie.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de comenzi online.
În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, SC DANIEL SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi.
SC DANIEL SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.danieldistributie.ro, prin completarea formularului de comanda, asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.
În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:
• dreptul la informare (art.12)
• dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
• dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
• dreptul de opoziţie (art.15);
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
• dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).
Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de SC DANIEL SRL, în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.
Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, SC DANIEL SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:
• pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
• pentru a vă confirma comenzile pe care le-aţi efectuat on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste comenzi;
• pentru asigurarea serviciilor de transport a produselor achiziţionate de dumneavoastră.

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie” ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.
Utilizăm cookie-urile pentru a face Site-ul mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii Site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Program livrari gratuite in Galati

  • Luni-Vineri: 8:00-17:00

⚑ Bauturile alcoolice disponibile in magazinul nostru virtual sunt comercializate exclusiv persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani.

® Garantam originalitatea tuturor produselor comercializate.

Preţurile afişate includ TVA şi sunt valabile doar pentru comenzi online (pot diferi de preţurile de distribuţie / depozit en-gross).

Telefoane utile:

0236.464.008 – tel./fax depozit distributie
0742.247.331 – mobil depozit distributie
0742.247.351 – mobil coordonator echipa vanzari (1)
0742.247.353 – mobil coordonator echipa vanzari (2)

SC DANIEL SRL
Str. Nae Leonard nr. 21
Galati - Romania

comenzi@danieldistributie.ro