Cum se prepara visinata de casa

Cum se prepara visinata de casa

Pentru a obtine o visinata cu tarie alcoolica de aproximativ 30-35*, reteta este urmatoarea:

  1. Se aleg 3 kg de visine bine coapte si se pun intr-o damigeana peste care se presara in straturi circa 1 kg de zahar.
  2. Se acopera damigeana la gura cu un tifon si se lasa la soare 5-7 zile pana se dizolva zaharul in formandu-se siropul de visine.
  3. Se adauga 1 litru ALCOOL RAFINAT de 96*, se agita bine si se lasa 2-3 saptamani.
  4. Se separa visinata, circa 2,7 – 3 litri,  de visinele usor alcoolizate.
  5. Comparativ cu „visinata” din comert care are tarie alcoolica cuprinsa intre 14* si 25* si „suc de visine din macerat” intre 1,4% si 15%, dumneavoastra veti obtine o bautura naturala de 30-35* si 65% suc natural de visine.
  6. Atentie la alcoolul „metilic” vrac (ieftin) pe care-l gasiti la diversi vanzatori de ocazie: este TOXIC; doar alcoolul ETILIC este acceptat pentru consum alimentar!
  7. Ce-i mai bun decat „lucrul facut de mana proprie”?
  8. Pentru a obtine o visinata cu tarie alcoolica mai mica, se poate folosi si varianta de alcool de 60* sau o cantitate mai mare de visine.
  9. Hai NOROC!

Program livrari gratuite in Galati

  • Luni-Vineri: 8:00-17:00

⚑ Bauturile alcoolice disponibile in magazinul nostru virtual sunt comercializate exclusiv persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani.

® Garantam originalitatea tuturor produselor comercializate.

Preţurile afişate includ TVA şi sunt valabile doar pentru comenzi online (pot diferi de preţurile de distribuţie / depozit en-gross).

Telefoane utile:

0236.464.008 – tel./fax depozit distributie
0742.247.331 – mobil depozit distributie
0742.247.351 – mobil coordonator echipa vanzari (1)
0742.247.353 – mobil coordonator echipa vanzari (2)

SC DANIEL SRL
Str. Nae Leonard nr. 21
Galati - Romania

comenzi@danieldistributie.ro